Робоча зустріч із представниками Phoenix Contact

Робоча зустріч із представниками Phoenix Contact

Проведено чергову робочу зустріч із генеральним директором українського дочірнього підприємства компанії «Phoenix Contact» Фенікс Контакт Україна (Phoenix Contact Ukraine) Андрієм Максимцем. Перемовини з представниками цієї компанії тривали з минулого року.

Наразі підписали угоду про співробітництво між ХАІ та компанією «Phoenix Contact» щодо вступу Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського “ХАІ” до міжнародної освітньої мережі EduNet і отримання найближчим часом новітнього обладнання для облаштування навчальних лабораторій з автоматизації.

Варто зазначити, що це обладнання планується використовувати не тільки в рамках освітнього процесу, а також – при проведенні в ХАІ хакатонів, тренінгових заходів для інженерів, виконання наукових завдань, реалізації стартапів тощо.

Активну участь в обговоренні питань подальшого співробітництва взяли завідуючий кафедрою комп’ютерних систем, мереж і кібербезпеки Вячеслав Харченко, регіональний інженер з продажу Олексій Сподиряка, продакт-менеджер з автоматизації та кібербезпеки, тренд-менеджер національного руху «Industry 4.0» Артур Коробов та доцент кафедри комп’ютерних систем, мереж і кібербезпеки Марина Колісник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *