Конференція “IIoT в сучасних системах АСУ ТП. Технологія PLCnext Technology для розробки, проектування й експлуатації рішень з автоматизації”

Конференція “IIoT в сучасних системах АСУ ТП. Технологія PLCnext Technology для розробки, проектування й експлуатації рішень з автоматизації”

28 листопада 2019 р. компанія Фенікс Контакт Україна (Phoenix Contact Ukraine) провела цікаву і насичену конференцію “IIoT в сучасних системах АСУ ТП. Технологія PLCnext Technology для розробки, проектування й експлуатації рішень з автоматизації”, на якій були розглянуті особливості реалізації і функцій ПЛК останнього покоління PLC Next для Індустрії 4.0, який розробляє і виготовляє компанія Phoenix Contact, і практичний приклад використання цих контроллерів у вигляді готового проекту Розумний елеватор.

В конференції взяв участь доцент кафедри комп’ютерних систем, мереж і кібербезпеки Національного аерокосмічного університету ім. М.Є.Жуковського “ХАІ” Бабешко Є.В. Дякуємо організаторам – Генеральному директору Андрію Максимцю, Катерині Литвинко, Артуру Коробову за цікаву інформацію і сподіваємось на подальшу ефективну співпрацю з Фенікс Контакт Україна (Phoenix Contact Ukraine).

Платформа PLCNext вже активно використовується у навчальному процесі кафедри комп’ютерних систем, мереж і кібербезпеки для студентів магістратури.

Наразі студенти вже виконують лабораторні роботи, в перспективі – курсові та дипломні проекти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *